Програма Редовен клиент

Малка адмирация към лоялните клиенти

Програмата за редовни клиенти на нашия онлайн магазин Ви дава възможността да получавате бонус точки, винаги когато пазарувате при нас. Достатъчно е да пазарувате в магазина със своят профил и да събирате бонус точки , които след това може да използвате за отстъпка при следващи поръчки. Колкото повече и по-често пазарувате, толкова по-големи отстъпки може да ползвате от събраните точки.

Как събирате бонус точки?

При всяка покупка

1 лев = 1 бонус точкa

Пример: Ако закупите продукт на цена 65.00 лв., във вашият профил ще бъдат добавени 65 бонус точки.

Как да използвате бонус точки с/у отстъпка?

- По всяко време имате възможност да проверите колко бонус точки сте събрали във своят профил.
– При завършване на поръчката, ако имате събрани точки ви се дава възможност да ползвате отстъпка с/у бонус точки. Сами можете да изберете, всички бонус точки ли да използвате или само част от тях.
– Пример : Вие сте пазарували за 100 лв., в следствие на което сте натрупали 100 промо точки. За тези натрупани 100 промо точки вие имате право да ползвате отстъпка от 3 лв. Изчислено: (1 промо точка = 0.03 лв.) или 3% от стойността на всяка поръчка могат да бъдат осребрени в последствие.

Предимствата за вас

- Колкото по-често пазарувате, толкова повече точки събирате – независимо от стойността поръчката, събирате точки срещу всеки похарчен лев
-Спестявате пари – чрез събраните промо точки вие може да вземете продукти напълно безплатно.
-Съпричастността Ви към нашия сайт също ще бъде възнаградена. Още с регистрацията, ще Ви бъдат начислени първите 50 бонус точки. За всеки смислен коментар към продукт (по едно ревю на артикул) ще Ви бъдат начислени по 30 бонус точки. Фирма Трипинг си запазва правото да премахва ревюта, който са очевиден спам, или имат непристоен характер и съответно за премахнатите коментари няма да бъдат начислени точки.

Още пояснения

- Всеки регистриран потребител на сайта https://www.espresso1882.tripping-co.eu може да се възползва от програмата.
– Промо точките се начисляват в потребителският акаунт с който е направена поръчката, след като тя бъде завършена. За завърешна се приема поръчка със статус приключена.
– При редакция на поръчка която е платена с промо точки, промо точките се връщат на потребителя и поръчката протича по стандарният начин.
– Фирма Трипинг Еоод си запазва правото да променя условията на програмата и продуктите които могат да бъдат закупени с промо точки. Преди да плати с промо точки всеки потребител следва да бъде запознати с Условия за ползване на програмата.

За кой продукти не се начисляват бонус точки?

-Бонус точки не се начисляват за всички продукти в специализираната категория „ОФИС ПАКЕТИ“
-При всеки продукт, освен горепосочените, ясно е отбелязано, колко бонус точки носи.