Добре дошли в нашия Е-магазин!

Зеленият чай вече е тук

Истински зелен чай на листа

поръчка

Капсули MACCHIATO

Струва си да се опита

поръчка

Продуктови категории в Е-магазина


КАФЕ МАШИНИ TRE

Вземете уникалната TRE с подарък 30 броя капсули!

Нов продукт

За любителите на лате-напитки.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАГАЗИНА

Ако притежавате кафе машина от системата Espresso 1882 на Кафе Верняно или такава на марката *Nespresso предназначена за домашна употреба и преди всичко ако вече сте опитали новите капсули Espresso 1882, то вероятно сте разбрали, че за напред ще бъдем заедно. Ето защо ние се постарахме да създадем едно удобно и безопасно място, чрез което да осигурим лесен и бърз достъп до безспорно най-добрата система в сегмента кафе капсули, а именно Espresso 1882. Благодарим Ви за доверието и добрия вкус!

СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА

Сигурността на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас. Фирма Трипинг Еоод е администратор на лични данни по смисъла на закона. Сайта е защитен със SSL протокол и осигурява 256 бита криптирана връзка.


БЪРЗИ ДОСТАВКИ ДО ВСЯКА ТОЧКА

Ние доставяме вашите поръчки в цялата страна в рамките на 24 часа с минимална такса за доставка от 4 лв. Всички поръчки на стойност над 70 лева се доставят напълно безплатно. В магазина можете да платите по всеки удобен за Вас начин.


МАЩАБНА БОНУС ПРОГРАМА

Имаме привилегията да се радваме на изключителна лоялност от страна на нашите клиенти, в отговор на това създадохме бонус програма, чрез която поне от части да можем да се отблагодарим за любовта Ви към Кафе Верняно и вашата лоялност .