Чисто еспресо!

Като контрапункт на днешната експанзия на синтетични, инстантни кафе-алтернативи, Espresso 1882 e истинско, натурално и първокласно гурмe решение.
Вече е възможно!
-Автентично италианско еспресо в резултат само на няколко лесни стъпки.

Автентично еспресо

Създадено от всепризнтите майстори на италианското еспресо

Зеленото кафе

Oтгледано специално за Caffe Vergnano в най-добрите ферми в света

Перфектно изпичане

Чрез специфичния  за Caffe Vergnano метод на бавно изпичане

Опаковани по отделно

За да се гарантира отлично качеството на кафето и максимална хигиена

Изцяло нов стандарт в категория кафе капсули!

png zawyrtЛинията кафе капсули Espresso 1882  е дълго чакано, автентично италианско кафе решение за милиони собственици на съвместими кафе машини по света. В развитие на концепцията Кафе Верняно създаде и неповторимите кафе машини TRE  в резултат на което Espresso 1882 вече е цялостна, завършена и научно-обоснована кафе стратегия в която, са отстранени всички слабости на досегашните капсулни системи. Революционния патент на Кафе Верняно дава началото на следващо поколение продукти в тази категория. Днес  Espresso 1882 е най-яркото изражение на върховите постижения на Италианската кафе-индустрия и съвсем заслужено е един от най-бързо развиващите се кафе продукти в световен мащаб. виж повече >>>

Революция в капсула! Истински чай на листа!

cialda-the malkaОще една крачка на пред с линия чай ÈspressoTEA -за пръв път истински чай на листа в капсула. В партньорство с най-добрите експерти в бранша, Caffè Vergnano създаде уникална затворена капсула с най-добрия,ръчно-събиран чай на листа. Родена от опита на Caffè Vergnano чай линията идва, за да предложи ново вкусово изживяване на потребителите: лесен за приготвяне и готов само за няколко секунди, ÈspressoTEA e изцяло натурален чай на листа. При чай капсули се използва същата уникална технология както и при кафе капсулите, но в този случай капсулата е снабдена с допълнителни микро филтри с цел да се гарантира възможно най-доброто качество на готовата напитка.

ГРИЖА КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

biodeEspresso 1882 капсулите ограничават влиянието си върху околната среда, тъй като те са направени от 100%-биоразградим материал в съответствие с Европейската Директива 94/62/СЕ. Kапсулата е общ биоразградим отпадък като пълното разграждане отнема 800 дни на фона на 1000 години при обикновените пластмасови или алуминиеви капсули. Всички опаковки на продуктите са направени от рециклирана хартия. Ние вярваме, че подобряването на качеството на околната среда вървят ръка за ръка с по-добро качество на човешкия живот.

НЕПОДРАЖАЕМО КАЧЕСТВО!

logo_caffe_vergnano_ambiente_ENGПродуктите от серията са предмет на неподражаемите стандарти за качество и безопасност, както и на безпрецедентната сертификация на Кафе Верняно, която далеч надхвърля познатите задължителни стандарти. За да се отговори на очакванията на най-взискателните потребители, компанията е въвела и най-строгите доброволни международни стандарти включително:UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) и BRC (British Retail Consortium)KOSHER и ORGANIC (за един вид капсули). научи повече >>>