Време е за TRE!

Проектирана със страст!-TRE e yникална комбинация от италиански ретро шик и най-новите технологии в бранша. Подобно на скъпо мобилно устройство: тя е елегантна, тя е фамозна, тя е функционална, тя е създадена да ви следва навсякъде! Тя е новото дизайнерко бижу на Caffe Vergnano!

Достатъчно стилна!

За да се впише  в най-изискания и скъп интериор

Достатъчно компактна!

За да се побера в средно-голяма дамска чанта

Достатъчно мощна!

За да осигури перфектно еспресо дори и в голям офис

Лесна за използване!

Съвършено еспресо в резултат на няколко лесни стъпки

CAFFE VERGNANO STYLE

Създадена изцяло в бутиковия стил на легендарната марка, TRE по-скоро изглежда като изискан аксесоар в остър контраст с познатите до момента кафе машини за капсули. Едно е сигурно: С новото дизайнерско бижу на Кафе Верняно в дома или офиса не може да останете незабелязани!


Височина в мм. -H

РАЗМЕРИ

Дълбочина в мм.-L


Ширина в мм.-W

  • СЪВЪРШЕННА 100%
  • ИТАЛИАНСКА 100%
  • УНИКАЛНА 100%

КАФЕ МАШИНИТЕ TRE СА НАЛИЧНИ ВЪВ ВЕРСИИ С ЕЛЕКТРОННО И РЪЧНО ДОЗИРАНЕ

TRE е новата мултипатентована кафе машина проектирана специално от дизайнерското бюро на Caffe Vergnano и произведена изцяло в Италия. Уникалната кафе машина е резултат от 130 годишния опит на Кафе Верняно, съчетан с най-авангардните технологии в бранша. Невероятно лесна за използване, TRE e най-иновативния израз на традицията на Caffè Vergnano.

Новата TRE се характеризира с изчистен и компактен дизайн. Двата странични панела са направени от естествен дъб, съгласно интериорната концепция на Кафе Верняно за проекта „1882“. Машината е на разположение в три цвята- естествен дъб, бял и черен. Със своя малък и компактен размер, TRE отлично се ситуира навсякъде, дори и в най-малките пространства.

TRE e създадена да се превърне в елемент от дизайна на вътрешното пространство като гарантира модерен стил и минимално замърсяване, благодарение на специалната ниша, в която се поставя чашата.

В съответствие със „зелената политика“ на Кафе Верняно, технологията осигурява енергийна икономия съгласно най- новия регламент на ЕС. След 8-9 мин. бездействие, кафемашината автоматично влиза в икономичен режим, като само 45 сек. са достатъчни да се направи ново кафе.


ОЩЕ ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД С TRE+

Не отдавна Кафе Верняно лансира революционната линия чай капсули THEspresso 1882 и за пръв път потребителите имат достъп до истински чай на листа в капсула. В развитие на чай линията Кафе Верняно създаде и TRE+, за тези които търсят пълно съвършенство.

 

tre+caffe+dettaglio rqzanTRE + е новата кафе и чай машина създадена от Caffe Vergnano и предназначена изключително за кафе капсулите Èspresso1882 и чай капсулите Thèspresso1882. Благодарение на двойната верига и специалния лост, който ви позволява да изберете индивидуална напитка, TRE + осигурява най-доброто от чая и кафето без необходимост от предварително изплакване на машината.

След TRE L вече нищо  не е същото в капсулните системи

За да се осигури начин клиентите да получат автентични кафе напитки, точно като в най-добрите заведения, без да притежават професионално оборудване или специални умения за приготвянето на перфектна напитка, от Caffe Vergnano създадоха TRE L .

TRE L е своеобразен кафе агрегат окомплектован с кафе машина, конзола за подгряване на чаши и устройство за капучино, горещ шоколад или студени кафе напитки. Концепцията е изпълнена стилно в цвят инокс.

N

Кафе еспресо

N

Капучино

N

Горещ шоколад

N

Фрапе

TRE L + Стига до края


TRE L + е създадена с една единствена цел, да осигури най-доброто от света на горещите напитки без никакви усилия.
Untitled l+Благодарение на уникалната технология, разработена от Caffe Vergnano за машина хибрид за кафе и чай едновременно, TRE L + е всичко което биха желали любителите на кафето, чая или лате напитките, включително: Винаги идеално затоплени чaши, чрез специалната конзола. Съвършени лате напитки или горещ шоколад в резултат на допълнителното устройството, което позволява професионално разбиване на мляко или направата на автентичен горещ шоколад. Студени кафе напитки: айс-кафе, фрапе, шейкове или други благодарение на функцията „студен режим“ на устройството.

Поръчайте вашата TRE

С всяка закупена кафе машина TRE и TRE+ ще получите 30 броя капсули и напълно безплатна доставка.

Вземете вашата TRE