Проектът Espresso 1882 печели европейските бизнес награди

bkg-visualHp-european-business  big

Легендарната Компанията от Торино е наградена за иновацията и успехите си за бизнес идея. Кафе Верняно печели Европейските бизнес награди на национално ниво и ще представи Италия на международното състезание, което ще стартира Ноември месец.

Европейските Бизнес Награди са едно от най-престижните състезания на стария континент, което награждава компании, присъстващи на международната сцена, за успехи на бизнес идеи, нива на бизнес иновации и поддържащи устойчиви политики. Целта на състезанието е да награди отличните постижения, но също така и да покаже историческите примери на успешните бизнеси, които могат да бъдат вдъхновение за други Европейски Компании. Основната цел е да се допринесе за споделянето на идеи, диалог между компаниите и подкрепа на европейския печеливш бизнес модел.

Caffe Vergnano S.p.a е избрана за пример за управленски постижения, за вниманието си и грижата към клиентите, както и за огромния успех на проекта Espresso1882, лансиран през Септември 2011 с представянето на капсулите, проектирани за широка дистрибуция, уникален пример за италианския пазар, и съвместими с Espresso1882 кафемашините и с Citiz, Pixie, Essenza, Lattissima, U и Maestria кафемашини за домашна употреба на бранда Nespresso®*.

Днес Espresso1882 е наистина цялостна система, за да получите перфектното еспресо у дома си. Брандът е създаден от желанието да се интерпретира традицията на кафето в съвременен стил, за да се предостави на клиентите автентично италианско еспресо.

Espresso1882 е резултат на научни проучвания, продължили повече от 3 години, и представя много повече от продукт. Той олицетворява цялата същност, която характеризира  компанията за 130 години.

„Ние сме много горди от тази първа награда” казва Каролина Верняно, Експорт Мениджър и Мениджър на проекта. „Най- задоволителния аспект за нас е да виждаме, че нашия „изцяло италиански” проект далеч надхвърля границите на нашата страна, заставайки на чуждестранния пазар на високо- иновативно и качествено съдържание”


Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>