Espresso 1882-италианско решение за Неспресо машините

bicchieriniVisualImgДнес почти няма човек, който да не пие кафе и в следствие на това кафето  е най-консумираната напитка след водата. За много хора освен истинска наслада, качественото кафе е единствения, значим ежедневен и незаменим антиоксидант. И съвсем закономерно, кафе се продава на всякъде и под всякакви форми“ от търговските вериги – до малките квартални магазинчета, от луксозните заведения – до уличните вендинг автомати. Накратко, кафе има  на всякъде около нас.

Но какво, ако сте един от тези, за който думата кафе има едно единствено измерение и то е истинско Италианско ЕСПРЕСО ?! Какво, ако заобикалящото Ви изобилие от кафе по-скоро е причина за ужас от колкото достъп до онзи уникален вкус и аромат, до онази неподправена емоция, която някога сте имали щастието да усетите в някоя кокетна италианска кафетерия ? Какво, ако провокирани от различни реклами сте изхарчили хиляди левове в на празно търсене  на онова истинско, автентично, италианско еспресо изживяване? Какво, ако Ви е обидно, че в наши дни “италианското еспресо”, което се предлага, е без каквато и да била връзка с автентичната еспресо традиция и е произведено на всякъде другаде, но не и в Италия  ? И на края, какво, ако  кафето за Вас не е просто гореща напитка и днешната пазарна епидемия от всевъзможни, синтетични, разтворими алтернативи, произведени в лаборатории са в остър контраст с разбирането Ви за кафе и все повече Ви отдалечават от онова италианско съвършенство, което Ви заплени за винаги?

Време е за истинско кафе, време е за Espresso 1882®

Новата мултипатентована кафе система, създадена от доайенитe и всепризнати майстори на италианското еспресо- Casa del Caffe Vergnano 1882. Независимо дали притежавате кафе машина *Неспресо или вече сте се сдобили с новото бижу “TRE” на майсторите от Торино, сега имате достъп дори във вашия дом или офис до толкова добро еспресо, колкото в онази италианска кафетерия.

Èspresso1882 ® е проект на Caffè Vergnano роден от желанието да се интерпретира традицията на  кафето  в съвременни стилове, за да предложи на потребителите истинско италианско еспресо. Резултат от научни изследвания, които продължиха над 3 години, Èspresso1882 ® е много повече от един продукт и съдържа в себе си всички ценности, които характеризират компанията повече от един век. Философия, която ръководи проекта се върти около принципите на „Произведено в Италия“. Професионализъм и традиции са съчетани с технологични иновации за краен резултат, който се фокусира върху възможно най-високото качество.

 

Проектът стартира през септември 2011 г. като отговор на дългогодишното очакване на стотици хиляди собственици на Неспресо машини да получат достъп до автентично италианско еспресо решение. Линията кафе капсули Èspresso1882 ® първоначално беше представена на Италианския пазар като кафе концепция предназначена  за масово разпространение и съвместима с кафе машините Citiz, Pixie, Essenza, Lattissima, U и Mastery на марката Неспресо *. През  декември 2012 стартира и уникалната дизайнерска серия кафе машини TRE проектирани от Caffe Vergnano и произведени изцяло в Италия в резултат на това  Èspresso1882 ® сега е цялостна, завършена и елегантна  кафе система която дава възможност да  получите най-доброто италианско еспресо в дома или в офиса .

През 2013г. Èspresso1882 ® вече е един от най-бързо развиващите се и успешни кафе продукти в света, уникалната серия успешно се продава на всички значими пазари, включително в Северна Америка, Азия, Австралия, Нова зеландия и разбира се в Европа. Espresso 1882 присъства на регалите  на водещите вериги хипермаркети включително Auchan, Bennet, Carrefour, E. Leclerc, Esselunga, Gross Iper, Il Gigante, Interspar,Spar, EuroSpar, RAWE, Finiper, Ipercoop/Coop, Iperfamila/Famila, Ipersimply, Metro, Panorama, Simply, Sogegross, Crai и други.

Още една крачка на пред с линия чай THÈspresso1882 -за пръв път истински чай на листа в капсула. В партньорство с най-добрите експерти в бранша, Caffè Vergnano създаде уникална затворена капсула с най-добрия ръчно събиран чай на листа. Родена от опита на Caffè Vergnano линията Thèspresso1882 идва, за да предложи изцяло ново вкусово изживяване на потребителите: лесен за приготвяне и готов само за няколко секунди, THÈspresso1882, изцяло натурален чай на листа, първоначално наличен в три аромата: Ъръл Грей , Английска закуска и Лимон.

Култ към качеството и грижа към околната среда! Днес системата Espresso 1882 на Кафе Верняно безспорно е най-добрата, цялостна и завършена концепция в сегмента кафе капсули. Всеки отделен компонент е разглеждан и прецизиран по отделно за да се въведе един изцяло нов стандарт в тази категория продукти. Espresso 1882 е резултат на същите неподражаемите стандарти за качество на легендарната компания, които я превърнаха  в световен  символ на първокласното италианско еспресо.  В пълен унисон със зелената политика на Caffe Vergnano и разбирането на компанията, че опазването на природата вървят ръка за ръка с по-добро качество на човешкия живот, Espresso 1882 капсулите ограничават влиянието си върху околната среда, тъй като те са направени от биоразградим материал в съответствие с Европейската Директива 94/62/СЕ. Спазва се ISO 14855 метода за тестване.  Kапсулата е направена да бъде общ биоразградим отпадък като пълното разграждане отнема 800 дни, на фона на 1000 години при обикновените пластмасови или алуминиеви капсули. Наред със 100% биоразградимите капсули, всички опаковки на продуктите са направени от рециклирана хартия, като стремежа на Caffe Vergnano е да се ограничи възможността за екологична катастрофа в следствие на все по нарастващото потребление на кафе капсули в глобален план.

И на края Espresso 1882 е ярко отражение на върховите постижения на италианската кафе индустрия, проекта стана  национален победител на Европейските Бизнес Награди 2013/14 – едно от най-престижните състезания на стария континент, което награждава компании, присъстващи на международната сцена, за успехи на бизнес идеи, нива на бизнес иновации и поддържащи устойчиви политики. Продуктите от серията са предмет на безпрецедентната сертификация на Кафе Верняно, която далеч надхвърля познатите задължителни стандарти. За да се отговори на очакванията на най-взискателните потребители, компанията е въвела и най-строгите доброволни международни стандарти включително: UNI EN ISO 14001:2004, IFS (International Food Standard) и BRC (British Retail Consortium)KOSHER и ORGANIC (за един вид капсули)

4 Комантара

 1. По-хубаво кафе не съм пила особено Cremoso :)

  Отговор
 2. Най-доброто кафе!

  Отговор
  • Наистина е най-доброто!

   Отговор

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>