CAFFE VERGNANO 1882

Италианският вкус, който съблазни света!


Една история за страст

Има неща в живота, които са толкова съвършени и уникални. Има неща, които са толкова по- добри от останалите, че времето ги превръща в символи…Трудно е да се повярва, че една компания, започнала своя път от малък провинциален магазин за кафе днес е символ и посланик на Италианската кафе култура по света.

Виж историята

images-6Caffe Vergnano е най- старата италианска и една от най- значимите компании в световна кафе индустрия. С повече от 130- годишна история във формирането на кафе културата, днес Caffe Vergnano е един от водещите лидери сред производителите на кафе в Италия и в ТОП 10 на световните кафе производители. Но преди всичко Caffe Vergnano е нарицателно за съвършеното италианско еспресо в очите на милиони потребители, това разбиране за марката е намерило израз в партньорството с най-фамозните заведения и елитни хотели по света .  Впечатляващата история на Компанията започва през 1882 г. с отварянето на малка бакалия за печене и продажба на кафе от прадядото на сегашните собственици. Понастоящем Компанията продължава да се ръководи с огромна отдаденост и увереност от семейство Верняно като президент е Карло Верняно и главен изпълнителен директор е Франко Верняно. Фамилията управлява една от най- крупните фирми за производство на кафе в света, разполагайки с два завода с обща производствена площ 13 500 кв. м., 24 напълно автоматизирани производствени линии и собствени плантации за кафе в най- добрите райони в света. Caffe Vergnano се продава в повече от 80 страни в целия свят, запазвайки и затвърждавайки подчертано бутиковия стил и пословичното качество на марката. Този успех се обяснява с постоянното търсене на перфектното качество, което истинските ценители на кафето разпознават и ценят в Кафе Верняно в продължение на повече от век. Лидерството във висшия клас е мисия, която четвъртото поколение в семейството изпълнява със страст, ентусиазъм и интуиция

CAFFE VERGNANO-ВИДЕО РАЗХОДКА 


ПОРТФОЛИО CAFFE VARGNANO 1882 

Впечатляващото портфолио на компанията включва 22 продуктови линии, създадени да обслужат всички канали във висшия клас.

Ho.Re.Ca

Серията Ho.Re.Ca на Кафе Верняно не е просто отлично кафе за заведения, тя основен аргумент за модното статукво на редица от най-изисканите кафенета и ресторанти по света.

Кафе за дома 1 кг зърна


Кафе за вендинг автомати

Кафе за дома 250 гр.


Офис кафе сервизТАЙНАТА НА ПРЕВЪЗХОДНОТО КАЧЕСТВОТО

Вече повече от 130 години, Кафе Верняно олицетворява златния стандарт в кафе индустрията. Едва ли има друга кафе компания, която е успяла да превърне името си в символ на недостижимо качество. Каква е тайната? Всъщност тайните са много и те са ревниво пазени, но това което характеризира компанията е вниманието към всеки, дори и най-дребен детайл в процеса от отглеждането на зеленото до изпичането, смесването и пакетирането на готовите блендове. Производственият процес на компанията е уникален и представлява смесица от старите италиански кафе традиции в комбинация с най-авангардните нови технологии в индустрията. Педантичния подбор на зеленото кафе е другата отличителна черта на Кафе Верняно . Самият президент Карло Верняно всяка година посещава избрани кафе ферми на определена надморска височина с богата на минерали почва, за да се гарантира, че компанията от Торино притежава най-добрата кафе реколта в света. Зеленото кафе се опакова директно в плантациите и се доставя в заводите в Италия. Прословутото качество на марката е обезпечено с безпрецедентна сертификация научете повече>>>